Sidste Nyt

Her finder du Sidste Nyt om Rantzausminde Canonball og Øhavssti GPX Etape Marathon.

Du er velkommen til at give dit besyv med – send gerne en kommentar

Suunto GPX Tutorial

Så er der også en tutorial tilgængelig, der viser hvordan man importerer én Øhavssti GPX fil ind i Movescount og hvordan man får den over på Suunto Spartan Ultra (i dette eksempel). Tak for den, Frederik Lassen. Se tutorial her.

Aflysning

Vi har besluttet at aflyse det ellers annoncerede Rantzausminde Cannonball #7 d. 10. august. Vi skyder løbet til juni eller juli i 2020. Vi skal nok vende tilbage så snart vi har fastlagt den endelige dato. Så STAY TUNED!

Årsagen til denne beslutning er “et spørgsmål om tid”. 5 årlige Øhavssti GPX Etape marathons plus 2 årlige Rantzausminde Cannonball er ganske enkelt for tidskrævende for vores “lille famile”. Rantzausminde Cannonball vil derfor fremover blive holdt én gang om året.

Rantzausminde Cannonball #6 – maj 2019

11. maj var dagen, hvor jeg efter 10 års venten, endelig kunne løbe mit marathon # 100. Dagen var en helt igennem fantastisk dag, med sol, varme, 103 søde løbere og en pragtfuld stemning med efterfølgende tale fra Klub 100 Marathon formand Per Hviid, overrækkelse af medalje, diplom og sidst men ikke mindst den SMUKKE vandrepokal. 3 gamle gymnasiekammerater sørgede for at der var grillede pølser og ristede brød til alle.

Tak til alle der deltog ved løbet og/eller gav mig en masse dejlige gaver – og tak fordi I gjorde d. 11. maj 2019 til en dag jeg aldrig vil glemme.