TeamET

FAMILIEN TUXEN – FOLKENE BAG LØBENE

Lars Svaneberg Tuxen

Race Director

Marathonløber siden 2009,  medarrangør og løbende deltager ved de fleste af vore løb.

Medlem af: 

Camilla Bartholin Maduro Tuxen

Aktiv løber siden 2010. Har ved alle 6 Rantzausminde Cannonball sørget for at alt klappede ved depotet ved starten ved Lille Eng.

Villads Peter Svaneberg Tuxen

Har ved alle 6 Rantzausminde Cannonball hjulpet til ved depotet i startområdet ved Lille Eng.

Silke Rigmor Svaneberg Tuxen

Har ved alle 6 Rantzausminde Cannonball hjulpet til ved depot 2.

Historien

Vores løbshistorie siden 2011

Hvordan vi startede

Vi debuterede som løbsarrangører i 2011 ved at opfinde og lancere Strynø Løbe Event, som vi stod i spidsen for i 2011-2013 indtil vi flyttede fra Strynø. Ideen bagved var, at etablere en event, der kunne skaffe Strynø opmærksomhed udefra. Missionen lykkedes idét, de 350 startnumre til 2013-udgaven blev udsolgt på blot 19 dage.

Rantzausminde Cannonball

Efter at have boet i Svendborg nogle år, var det i 2016 igen tid til igen at give den som løbsarrangør. Der var dog en væsentlig ændret forudsætning i forhold til Strynø Løbe Event. Denne gang ville gå mere efter den hyggelige stemning på bekostning af det store deltagerantal. Rantzausminde Cannonball blev holdt første gang d. 14. august 2016.

R

Rantzausminde Cannonball efterfølgende

Rantzausminde Cannonball er sidenhen blevet holdt i maj og august hvert år. Fra x. maj 2018 er vi – udover marathon og halvmarathon – også begyndt at tilbyde rundeløb (10,6 km).

Det nye skud på stammen

Sidste nye skud – eller skal vi måske i virkeligheden mere retvisende kalde det det nye hjertebarn – på stammen er Øhavssti GPX Etape Marathon. Her løbes der efter GPX-fil på den smukke Sydfynske Øhavssti. der forkæler dig med massevis af km på trailstier (og færre på asfalt), smukke naturoplevelser, ro og socialt samvær, da vi typisk løber i et par fartgrupper, der dannes spontant før start.

Øhavssti GPX Etape Marathon blev løbet første gang d. 21. oktober 2018, hvor der blev løbet fra Lohals til Rudkøbing.

Det er hensigten, at alle 5 etaper vil blive udbudt hvert år. I 2019 prøvede vi således at løbe alle 5 etaper for første gang.

]

Rantzausminde Cannonball lukker

Rantzausminde Cannonball d. 21. maj 2019 blev det sidste. Beslutningen blev truffet ud fra en nøgtern konstatering af at antallet af tilmeldinger ikke har stået mål med mængden af det arbejde, som hele familien har lagt i at afvikle hvert løb.