RACE DIRECTOR

LARS SVANEBERG TUXEN

Kort om mig

Jeg løber marathon og ultraløb fordi det fascinerer mig at prøve fysiske og mentale grænser af. Men jeg løber lige så meget pga. det sociale samvær og oplevelserne i naturen.

Løbshistorik

Har løbet marathonløb og ultraløb siden 2009.

Den 11. maj 2019 løb jeg mit marathon nummer 100 og blev optaget i Klub 100 Marathon Danmark.

 

Personlige rekorder

Distance Tid
Marathon 2:58:41
Halvmarathon 1:26:57
10 km 39:05

 

Løbe C.V.

Mit løbe C.V. sammenfatter de marathon og ultraløb, som jeg har løbet indtil nu.

Historien

Løbshistorie siden 2011

Hvordan det startede

Min familie og jeg debuterede som løbsarrangører i 2011 ved at opfinde og lancere Strynø Løbe Event, som vi stod i spidsen for i 2011-2013 indtil vi flyttede fra Strynø. Ideen bagved var, at etablere en event, der kunne skaffe Strynø opmærksomhed udefra. Missionen lykkedes idét, de 350 startnumre til 2013-udgaven blev udsolgt på blot 19 dage.

Rantzausminde Cannonball

Efter at have boet i Svendborg nogle år, var det i 2016 igen tid til igen at give den som løbsarrangør. Der var dog en væsentlig ændret forudsætning i forhold til Strynø Løbe Event. Denne gang ville gå mere efter den hyggelige stemning på bekostning af det store deltagerantal. Rantzausminde Cannonball blev holdt første gang d. 14. august 2016.

]

Rantzausminde Cannonball lukker

Rantzausminde Cannonball d. 21. maj 2019 blev det sidste. Beslutningen blev truffet ud fra en nøgtern konstatering af at antallet af tilmeldinger ikke har stået mål med mængden af det arbejde, som hele familien har lagt i at afvikle hvert løb.

Z

Øhavssti Etape Marathon

Øhavssti Etape Marathon ser dagens lys for første gang i oktober 2018. Her kan der løbes efter GPX-fil på den smukke Sydfynske Øhavssti, men man kan også løbe efter de officielle Øhavssti pæle. Etaperne forkæler dig med massevis af km på trailstier (og færre på asfalt), smukke naturoplevelser, ro og socialt samvær, da vi typisk løber i et par fartgrupper, der dannes spontant før start.

Øhavssti GPX Etape Marathons 5 etapper afvikles hvert år, med den eneste forskel, at løbsretning og etaperækkefølge er forskellig i lige og ulige år.